PNL Prahova a anunțat vineri că îl susține pentru Primăria Ploiești pe fostul primar din perioada 2008-2012, Andrei Volosevici, fost membru ALDE, deși actualul primar e liberalul Adrian Dobre. Volosevici a fost achitat în primă instanță anul trecut.

"O plăcere, bucurie, Andrei Volosevici s-a întors în PNL. Andrei Volosevici va fi candidatul PNL la Primăria Ploieștiului, va fi primarul Ploieștiului și nu doar un mandat și tot ce a făcut Andrei Volosevici între 2008 și 2012 e puțin în comparație cu ceea ce va face Andrei Volosevici în continuare. Avem un alt Andrei, matur, încercat și care vrea să facă lucruri mărețe în orașul Ploiești”, a declarat vineri, într-o conferință de presă, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

Fost primar al Ploieștiului și fost senator, Andrei Volosevici a fost achitat, în decembrie 2019, în dosarul în care DNA îl acuza de infracțiuni de corupție, decizia nefiind definitivă.  

Întrebat despre problemele pe care le are în justiție Andrei Volosevici, Dumitrescu a dat exemplele altor politicieni din Partidul Național Liberal - Ludovic Orban și Vasile Blaga - , susținând că li s-au făcut  "nedreptăți”.

 "Dumnezeu a făcut ca astăzi să fim aici, împreună, zâmbitori și fericiți”, a mai spus Dumitrescu.