Vă rugăm introduceți titlul, o frază-cheie și conținutul comunicatului de presă/noutăților despre proiect și o fotografie relevantă. Veți avea posibilitatea, opțional, să adaugați și alte fotografii cu privire la proiect în câmpurile de mai jos.

Nu uitați, vă rugăm, să completați câmpurile obligatorii. Numai după completarea acestora formularul va putea fi trimis cu succes.

Pot fi introduse și informații despre proiecte finalizate.

În aces caz, recomandăm ca în câmpul “Titlu comunicat de presă”/”Relevant despre proiect” să introduceți informații despre impact, sustenabilitate sau alte elemente relevante, produse în timp, după finalizarea proiectului.

Important: Recomandăm să introduceți localizarea, pentru că doar astfel proiectul va apărea pe hartă.

După completarea câmpurilor vă rugăm apăsați butonul “Salvează”. Înregistrarea va fi validată de echipa EURACTIV.ro în maximum 72 de ore.Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Advertising

Hartă interactivă - proiecte de succes finanțate prin Politica de Coeziune

Acțiune cofinanțată de Uniunea Europeană
Acest proiect a fost finanțat cu sprijin din partea Comisiei Europene. Prezenta publicație reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia Europeană nu poate fi considerată responsabilă pentru modul în care ar putea fi utilizate informațile conținute în prezentul document.