Pentru prima oară, conferința de politici EU Sustainable Energy Week (EUSEW) va fi organizată virtual, între 23 și 25 iunie 2020, tema „Dincolo de criză: energie curată pentru redresare și creștere ecologică”.

Conferința de Politici din cadrul EUSEW este cea mai importantă conferință europeană dedicată energiilor regenerabile și utilizării eficiente a energiei în Europa.

Sesiunile organizate de Comisia Europeană și organizații reprezentative din domeniul energiei se vor concentra pe tematica energiei durabile, vor fi dezbătute noile abordări în materie de politici, modele de bună practică și abordări novatoare pentru energie durabilă.

În iunie se deschide înregistrarea online

Sunt invitate să participe la conferință autoritățile publice, agențiile pentru energie, asociațiile din industrie, întreprinderile, organizațiile societății civile și mass-media. La edițiile anterioare au participat reprezentanți ai administrației publice și locale din orașe, instituțiile europene, companii private și organizații de cercetare, grupuri de cetățeni și ONG-uri.

Dacă activitatea dvs. susține o economie bazată pe energie curată, sigură, eficientă, acest eveniment este pentru dvs. Săptămâna energiei durabile a UE este o oportunitate de a întâlni părțile interesate care promovează eficiența energetică și energiile regenerabile, de a afla despre politicile de succes și de a inspira inovația pentru a îndeplini obiectivele UE în materie de energie și climă.