Autoritățile și-au amintit că trebuie să vaccineze și profesorii, parcursul legislativ al bugetul se apropie de final, iar vicepremierul Dan Barna nu poate să facă ce fac alții.

Vaccinarea cadrelor didactice care nu au apucat până acum să primească serul anti-COVID va începe astăzi. După lungi bâlbe și stângăcii în ceea ce privește organizarea campaniei de vaccinare, statul spune că a găsit acum soluția pentru ca și personalul din învățământ să poată totuși să fie imunizat.

Bugetul a ajuns în Parlament și a intrat deja în procedurile parlamentare, urmând ca inclusiv în weekend parlamentarii să muncească. Acesta va fi adoptat săptămâna viitoare, adică în luna martie. PSD vorbește deja despre sesizarea CCR, în condițiile în care avem oricum un buget care va intra în vigoare cu întârziere.

Vaccinul produs de compania Johnson & Johnson ar putea fi al patrulea ser autorizat în UE și, potrivit medicului Valeriu Gheorghiță, ar putea ajunge în aprilie și în România. 

Budapesta consideră că relațiile dintre UE și Rusia trebuie evaluate din punct de vedere strategic și ”nu pot fi reduse nici la sancțiuni, nici la cazul Navalnîi”.

Ministrul Transporturilor spune că se înjură singur când stă în coloană pe Valea Prahovei și putem spune cu mâna pe inimă că nu e singurul. Dacă suduielile tuturor celor care în ultimii ani au pierdut cel puțin câteva ore din viață inutil pe DN1 s-ar transforma în asflat, drumul spre munte ar avea cel puțin zece benzi pe sens. 

Din funcția de vicepremier, Dan Barna a demonstrat că nu se poate coborî la nivelul oricărui muritor de rând. Dovadă stau imaginile în care se vede cum Barna își scapă ochelarii pe jos și face semne unui angajat al Camerei Deputaților să vină și să-i ridice pentru el. Barna doar completează tabloul celor care, ajunși în funcții înalte, se trezesc mai presus de lege, bun-simț și omenie și se transformă în ipochimeni cu stima de sine supraevaluată.

Citește și:

Construcția celor două noi reactoare de la Cernavodă ar putea începe în 2024 

CE aprobă un ajutor de stat pentru modernizarea sistemului de termoficare din București

UE vrea noi parteneriate și investiții de 10 miliarde euro pentru tranziția verde și digitală

Deputatul liberal Mugurel Cozmanciuc, trimis în judecată pentru trafic de influență

Timmermans: Viitorul va fi fără combustibili fosili

Recomandare de lectură: IFLScience - People With Extremist Views Perform Worse In Complex Mental Tasks, Suggests Study