Liderul PSD a negat, joi, faptul că legea salarizării a fost amânată, precizând că ea va fi depusă luni în Parlament.

Iniţial, ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a anunţat că legea salarizării va fi depusă în Parlament pe 10 aprilie. În acea zi însă, liderul PSD a declarat că legea nu va mai fi depusă: "Să mai stea o săptămână, să meargă la grupuri, să-l publicăm şi în presă, să-şi mai dea lumea cu părerea".

În schimb, Dragnea a anunţat că Birourile Reunite ale Camerei şi Senatului au decis înfiinţarea comisiei de anchetă pentru alegerile din 2009. Plenul se va reuni pe 26 aprilie pentru a da votul final. 

Cotidianul Adevărul a scris că preşedintele PSD s-a imbarcat miercuri după-amiaza, la Doha, într-o aeronavă Qatar Airways, cu destinaţia Bucuresti, unde a aterizat miercuri seara. Adevarul a publicat şi poze cu Dragnea în avion, precizând că informaţia a fost furnizată de un român aflat în acelaşi avion. Liviu Dragnea a călătorit la clasa economic şi a fost însoţit în vacanţă de partenera sa de viaţă, Irina Tănase, mai scrie Adevărul. 

Săptămâna trecută, HotNews.ro a dezvăluit că liderul PSD a plecat pe 10 aprilie din România cu o cursă Qatar Airways spre o destinaţie exotică, pentru a-şi petrece vacanţa de Paşti.

Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu ar fi rămas în Qatar, unde s-a aflat doar în tranzit. Alte surse susţin că liderul PSD şi-ar fi petrecut vacanţa în Maldive.