Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a avut luni o conferință de presă împreună cu ministrul transporturilor. Luat la întrebări de jurnaliști,n-a dorit să răspundă pentru a lămuri modul în care-și desfășoară activitatea la o clinică privată.

Jurnalistul HotNews.ro l-a întrebat pe medicul Cătălin Cîrstoiu în legătură cu consultațiile pe care le-ar fi făcut la clinica familiei Anemona, publicația având teste Covid din 2022 pe care scrie "Anemona - doctor Cătălin Cîrstoiu".

Inițial, Cătălin Cîrstoiu a refuzat să răspundă și a spus că va organiza o conferință de presă ulterioară pe tema relației manager la spital de stat - doctor la clinică privată, astăzi conferința fiind despre transporturi.

Jurnaliștii au insistat, dar candidatul PSD-PNL nu a răspuns.

Întrebat din nou dacă își mai amintește despre consultațiile la clinica privată, el a răspuns: "Nu astăzi. Să știți că m-am întâlnit cu doamne la gară, în parc, pe stradă, care mi-au cerut consultații private. Poate că am dat consultații private și acolo".

Totodată, Sorin Grindeanu a infirmat informațiile privind retragerea lui Cîrstoiu. Nici medicul nu a confirmat: " Din punctul meu de vedere, m-am înscris într-o luptă pentru o idee și mergem înainte”.

Întrebat dacă exclude să se retragă, Cîrstoiu a răspuns: "Din răspunsul meu, e evident”.

Cîrstoiu a acuzat "un jihad" la adresa lui.