Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, și-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, iar prima rețetă prezentată este cea de mâncare de păstăi.

Canalul lui Dragnea, numit ”Bucătăria de acasă”, promovează mâncarea sănătoasă, după cum anunță chiar fostul lider PSD, care precizează că la fiecare rețetă va prezenta și beneficiile principalelor ingrediente, conform News.ro.

Conform lui Dragnea, fasolea galbenă păstăi are vitamina A, C, potasiu, acizi gași, dar conține și ”mangan”, despre care afirmă că este foarte bun pentru ”creșterea activității hormonale, ajută fertilitatea la bărbați și la femei previne pierderea sarcinii”.

Liviu Dragnea nu a renunțat însă la ceea ce l-a conasacrat în politică și i-a adus voturi, și anume la naționalism. În timp ce învârte în mâncare, acesta lansează atacuri la adresa supermarketurilor și a străinilor.

El se laudă că folosește doar produse românești, dar la un moment dat folosește ulei de măsline, ori acesta nu se produce la noi. 

Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns aproape 50.000 de vizionări și aproape 70 de comentarii, multe dintre ele ironice.

"Foarte bună mâncarea, am avut șansa să gust când eram colegi de celulă", a scris cineva.

Altcineva spune: "Cât a îmbătrânit Gordon Ramsey!".

Un alt internaut i-a scris lui Liviu Dragnea: "Să-l invitați și pe Ciolacu să se acomodeze cu situația pe când urmează".

+++

4 iulie 2018

Pe atunci și președinte Camerei Deputaților, Liviu Dragnea spunea că nu crede că "va scăpa" de închisoare în urma modificării Codurilor penale, adăugând că nu vrea să plece din această funcție "ca prostul", ci să lase în urmă "o țară mai bună".

"O spun de un an de zile - mi-am asumat aceste lucruri și în campania electorală, și ulterior și știam ce mă așteaptă și știu ce mă așteaptă, numai că nu pot să plec ca prostul din această viață și din această funcție - și o spun pe românește ca la noi, în Teleorman. Adică vreau să duc această luptă până când sper că fiecare român - și dumneavoastră și oricare din această țară - să știe că poate avea încredere în justiție, chiar dacă nu sută la sută. Nu în situația în care suntem”, declara Dragnea în urmă cu aproape 5 ani.