Fostul vicepremier Gabriel Oprea refuză să spună dacă Kovesi și Coldea au fost la el, la cină, în noaptea alegerilor din 2009. Trump l-a felicitat din interes pe Erdogan pentru rezultatul referendumului. Noile priorități ale Parlamentului European.

Fostul ministru de Interne și fost vicepremier Gabriel Oprea refuză să spună dacă Kovesi și Coldea au fost la el acasă în noaptea alegerilor din 2009, așa cum afirmă cel care controlează publicația EVZ, Dan Andronic, implicat în dosare penale.

Oprea susține în continuare că a fost doar o masă oferită în cinstea lui Nicolae Onțanu și unde i-a invitat pe George Maior, Anghel Iordănescu și Dan Andronic. El a evitat un răspuns direct când a fost întrebat dacă au participat și Laura Codruța Kovesi (procuror general la acea vreme) și Florian Coldea (general SRI).

Donald Trump l-a felicitat, luni, pe președintele turc Recep Tayyip Erdogan pentru referendumul câștigat duminică, iar CNN a încercat să deslușească acest gest.

Președintele american a ajuns pe o listă foarte scurtă a celor care au apreciat rezultatele, alături de Hamas, un grup militant palestinian pe care Statele Unite ale Americii îl consideră organizație teroristă.

Parlamentul European a făcut bilanțul primelor trei luni și jumătate din acest an. Uniunea Europeană se va axa anul acesta pe obţinerea de rezultate în chestiuni de interes pentru toţi europenii. Instituţiile europene au căzut de acord asupra unui set de priorităţi. (#Youth2.0)

Fiscul e în tot și-n toate. Cel puțin așa pare după ce a apărut o primă versiune a proiectului ce reglementează noua metodă de impozitare pe gospodărie.

ANAF va decide cine cu cine formează o gospodărie, chiar daca nu subecții nu sunt rude și nici măcar nu locuiesc la aceeași adresă.