Tovarășii vremurilor moderne au luat distanța regulamentară de 1,5 metri între ei și au inaugurat 7 kilometri de metrou, la care s-a lucrat cu trudă timp de aproape un deceniu.

Gata cu glumele despre metroul din Drumul Taberei, gata cu glumele despre faptul că cei din Cluj vor avea metrou înaintea celor din Drumul Taberei. Gata deocamdată, pentru că rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Într-o paradă demnă de anii Epocii de Aur, un alai de politicieni, ambasadori, șefi de instituții și consilieri, în frunte cu Klaus Iohannis, au făcut primul drum cu metroul din Drumul Taberei. Pentru ca prostia românească de "tăiat pamblici” să fie completă, dorința oamenilor de a face primul drum cu metroul pe care îl așteaptă de aproape 10 ani a fost pusă pe hold încă două ore, pentru ca șefii țării să poată savura politic momentul.

Încă nu s-au încheiat alegerile locale, iar partidele "istorice” se întrec în strategii pentru premiul cel mare - Parlamentul. Ludovic Orban spune că liberalii se duc singuri în lupta de la parlamentare, în timp ce Marcel Ciolacu a anunțat și el că la fel fac și social-democrații. Mizele mari se vor juca după scrutin, când partidul căștigător va scoate din joben promisiunile deșănțate pentru alte partide cu care își va forma o majoritate.

Deși a pierdut la CCR lupta pe tema moțiunii de cenzură cu Parlamentul, Ludovic Orban perseverează în încăpățânare și nu vede decizia ca o înfrângere. De cealaltă parte, Marcel Ciolacu plusează, afirmând că va discuta cu colegii săi dacă mai votează sau nu moțiunea depusă în vacanța parlamentară.

Alte știri:

România a dat 100.000 de euro pentru sprijinirea societății civile și a presei din Belarus;

Nicușor Dan anunță că o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie;

Aleksei Navalnîi poate respira fără ajutor

Legea prin care 4 iunie a fost declarată Ziua Tratatului de la Trianon, trimisă înapoi în Parlament.

Recomandare video: BBC.com -  'My children's classroom is our car'