Mall-urile s-ar putea redeschide pe 15 iunie, marile festivaluri de muzică au fost puse pe pauză până în 2021, iar situația din SUA devine tot mai gravă.

O nouă etapă a relaxării în privința COVID-19 este așteptată la mijlocul lunii iunie, atunci când, cel mai probabil, mall-urile vor fi redeschise. Totuși, cei care sperau să vadă filme în cinematografe mai au de așteptat, pentru că acestea nu se vor redeschide atunci.

Marile festivaluri de muzică, precum Untold și Neversea, au fost amânate, dar fanii acestora vor avea mai multe beneficii în 2021, la reluarea edițiilor. Uniunea Europeană  vrea să înțeleagă și să combată mai bine dezinformarea, iar în acest sens a fost lansat un proiect aflat sub conducerea Institutului Universitar European din Florența.

PSD continuă retorica prin care stărinii ne fură țara. Fără a veni cu dovezi concrete în acest sens, președintele nealse încă al social-democraților acuză Guvernul că vrea să vândă "străinilor" CEC, Hidroelectrica și Nuclearelectrica.

Protestele violente din SUA se îndreaptă spre un Război Civil, iar președintele Donald Trump nu are nicio intenție de a calma spiritile, ci amenință cu desfășurarea armatei.

Ludovic Orban a declarat că este un susținător al vaccinării ca "instrument de luptă împotriva bolii” și trebuie contracarate absurditățile din campaniile antivacciniștilor.

Deși Organizația Mondială a Sănătății a lăudat public colaborarea cu autoritățile chineze, reprezentanți ai OMS s-au plâns în discuții interne că nu reușeau să obțină date de la Guvernul din Beijing.

Alte știri

Kovesi câștigă al treilea proces cu Inspecția Judiciară.

Un director în cadrul CAS Teleorman, trimis în judecată pentru luare de mită.

Comisia Europeană lansează o nouă rundă de înscrieri pentru WIFI4EU.

Mai multe fonduri pentru bugetul UE pentru acțiuni externe.

Cum arată calendarul sesiunilor speciale de la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Recomandare video: BBC.com - Poet's emotional tribute to coronavirus victims