Liderul PSD continuă să fie subiectul unor dezvăluiri la televiziunea de casă a partidului ceea ce indică fie o ruptură în lanțul de iubire sau o avertizare pentru Liviu Dragnea. Cehia intensifică presiunile asupra UE pe tema dublului standard.

Postul de televiziune Antena 3 continuă deszvăluirile despre legătura lui Liviu Dragnea cu Brazilia. Postul de televiziune pro PSD a luat legătura cu un jurnalist brazilian care anchetează legăturile lui Liviu Dragnea cu Brazilia și care a declarat şeful PSD ar deţine afaceri prin intermediul unor intermediari în această țară. Mai mult, procurorii sud-americani suspectează o posibilă spălare de bani.

Practic, Antena 3 pare să fi schimbat macazul în ceea ce îl privește pe liderul PSD. Prin aceste materiale ce nu îi sunt favorabile lui Liviu Dragnea ori i se arată pisica, ori s-a rupt lanțul de iubire.

Tot despre Dragnea putem spune că i se pregătește din nou funcția de premier, pe care nu o poate ocupa din cauza condamnării la închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului.

Un proiect de lege al Guvernului Tudose va abroga Legea 90/2001, care interzice unei persoane condamnate penal să fie membru al Guvernului, Cabinetul urmând să excepteze, printr-un alt act, de la această interdicție persoanele care s-au reabilitat.

Oamenii lui Dragnea spun că ideea nu e a lor, ci a lui Cioloș, iar fostul premier spune că nnu el l-a propus, ci doar l-a pus în dezbatere publică.

Sorin Grindeanu a pierdut, așa cum era de așteptat, la Curtea Constituțională sesizarea privind modul în care au votat parlamentarii moțiunea de cenzură împotriva guvernului său. Judecătorii au respins sesizarea ca fiind inadmisibilă.

Cehia continuă investigația sa privind dublul standard al produselor pentru estul și vestul Europei. Autoritățile din Cehia au găsit noi dovezi în ceea ce privește diferențele de calitate între produsele vândute în pe piețele est-europene și cele vândute în vest.

Cehia va pune noi presiuni asupra Uniunii Europene astfel încât această să urmărească standardele produselor alimentare.

E-mailurile rușilor pentru Donald Trump cu informații despre contracandidata sa sunt invenții, spun chiar rușii. Printr-un intermediar, procurorul general al Rusiei ar fi încercat să ofere campaniei lui Donald Trump informaţii şi documente oficiale despre Hillary Clinton. Trump Jr. susţine că nu i-a spus tatăl său de întâlnirea cu avocata rusă.

„Sunt invenții! Nu știu cine le-a inventat și ce-ar avea de-a face Hillary cu aceasta'', a declarat intermediarul.