Zeci de morți și răniți în timpul unui concert, după o explozie puternică în rândul spectatorilor. Dan Andronic a uitat de fraudarea alegerilor din 2009. Trump a luat la ochi Iranul și din Israel. Gabriela Firea tocmai are un cort pentru demitere.

O explozie puternică la Manchester Arena, produsă luni noaptea în timpul unui concert, a ucis cel puțin 19 persoane și a rănit altele cel puțin 50 de spectatori. La spectacol solistei americane Ariana Grande participau și mulți copii. Atentatul a creat haos în rândul mulțimii, care s-a îmbulzit spre ieșire.

Polițiștii britanici au mai detonat controlat un dispozitiv suspect aflat în apropiere. Sala de concerte Manchester Arena are o capacitate de 21.000 de persoane.

Dan Andronic a afirmat, luni, în Comisia de anchetă parlamentară privind alegerile prezidențiale din 2009, că el nu a vorbit niciodată despre fraudarea alegerilor, ci doar despre prezența lui Kovesi și Coldea la Gabriel Oprea acasă.

De altfel, cursul comisiei parlamentare pare să nu ducă nicăieri, lucru confirmat de cel ce a stârnit scandalul, Dan Andronic, care spune nu știe dacă se va face lumină în acest caz.

Haos și în capitala României, acolo unde Gabriela Firea încearcă să păcălească bucureștenii că a făcut un doar test ce a blocat pe 20 de kilometri mașinile ce veneau dispre nordul orașului.

În aceeași zi, însă Firea a fost informată că a fost instalat primul cort în care se vor aduna semnături pentru demiterea sa. Este nevoie de mai puțin de 445.000 de semnături pentru a declanșa referendumul.

Desecretizarea arhivei SIPA ține pe toată lumea cu sufletul la gură, dar mai interesantă decât aceasta ar putea fi lista celor care au vizitat-o. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a promis că joi va face publică lista cu nume, prenume, si momentul exact în care au accesat informațiile despre magistrați.

Președintele americana ajuns în Israel. Donald Trump și soția sa, Melania, au mers și la Biserica Sfântului Mormânt, iar jurnaliștii nu au avut acces în interiorul lăcașului de cult contruit acolo unde se crede că a fost crucificat Iisus. Din Israel, Trump a luat din nou la ochi Iranul, pe care l-a acuzat că sprijină terorismul.