DMT

de: DMT 26 Mai 2019 07:51

Nu vad ce "erori" pot aparea decat in sensul tehnic, sa pice legatura la internet (situatie in care exista surse alternative iar procesul de vot se opreste oricum). Altfel, nu se mai poate vota nici multiplu nici de catre stafii,
pentru ca la final, in pv-ul intocmit de operator, verificat de toti cei din comisie si avizat de catre presedintele sectiei, este scris nr de buletine valabile, anulate, ramase, cati au semnat pe tabelul nominal si toate astea dau niste chei de verificare cu ceea ce a inregistrat tableta... Decat daca nu cumva presedintele de sectie este pe mana cu TOTI membrii comisiei (care provin din toate partidele implicate in scrutin) si cu operatorul numit aleatoriu de catre BEJuri.
Parerea mea ca raspandirea de astfel de manii, in randul populatiei, nu face cinste nimanui. Daca trebuie sa va justificati banii, faceti-o corect si util, dar echidistant!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising