Aplicațiile au fost trimise până la 18 decembrie. 15 jurnaliști din Moldova vor fi specializați în tehnici și instrumente multimedia de story-telling, pentru susținerea jurnalismului independent, a combaterii dezinformării și propagandei anti-vest.
În aproape trei decenii de la căderea regimului comunist în decembrie 1989, România a atras investiții străine în valoare de peste 70 miliarde de euro.
Mesajele anti-occidentale sunt prezente în diferite medii - online, mass media, ajung în agenda publică ori ascunsă a unor politicieni, dar îmbracă și alte forme. De aceea este importantă alegerea surselor de informare de către cetățeni.
Care este experiența Olandei din anii '80 și '90 în ceea ce privește utilizarea fondurilor europene? Cum a contribuit această experiență la dezvoltarea proiectelor în România după aderarea la UE?
Vrei să afli mai multe informații despre mediul IT din România? Vrei să știi detalii specifice despre experiența de succes a unui antreprenor român în această zonă și modul în care colaborarea cu giganții IT din vest i-a deschis orizontul?
Vrei să afli mai multe informații despre impactul economic al Uniunii Europene în România și Republica Moldova? Trimite-ne întrebările tale iar eurodeputatul Siegfried Mureșan îți va răspunde.
În luna ianuarie a acestui an, EURACTIV.ro și Report.md au lansat două chestionare online privind fenomenul dezinformării și relația dintre est și vest pe continentul european. Vă prezentăm astăzi principalele rezultate, împreună cu un infografic.
În cazul persoanelor care trăiesc mai mult timp, necesitatea unei îngrijiri la prețuri accesibile de înaltă calitate este o măsură de sprijin pentru creșterea populației europene.
Pe 29 septembrie 2017, reprezentanți ai partenerilor sociali, mediului academic și societății civile, au dezbătut chestiuni legate de mecanismul privind stabilirea salariului minim în România.
București, 21 septembrie 2017. Datorită rezultatelor încurajatoare înregistrate în ediția pilot din 2016, Fundația Orange anunță dezvoltarea programului Digitaliada și în anul școlar 2017-2018.
Cât de digitale vor fi investițiile în agricultură și în dezvoltarea rurală în ultimii ani? O înrebare la care condițiile pandemiei par să forțeze acțiunea urgentă. O întrebare la care Comisia Europeană răspunde și prin finanțări concrete.