Aplicațiile au fost trimise până la 18 decembrie. 15 jurnaliști din Moldova vor fi specializați în tehnici și instrumente multimedia de story-telling, pentru susținerea jurnalismului independent, a combaterii dezinformării și propagandei anti-vest.
În aproape trei decenii de la căderea regimului comunist în decembrie 1989, România a atras investiții străine în valoare de peste 70 miliarde de euro.
Mesajele anti-occidentale sunt prezente în diferite medii - online, mass media, ajung în agenda publică ori ascunsă a unor politicieni, dar îmbracă și alte forme. De aceea este importantă alegerea surselor de informare de către cetățeni.
Cât lăsăm tehnologia și aplicațiile smart să ne invadeze viața? Cum vorbim nativilor digitali? Câteva sugestii oferite de Ștefan Apăteanu, un antreprenor român din domeniul IT, cititorilor EURACTIV.ro.
Care este experiența Olandei din anii '80 și '90 în ceea ce privește utilizarea fondurilor europene? Cum a contribuit această experiență la dezvoltarea proiectelor în România după aderarea la UE?
Vrei să afli mai multe informații despre mediul IT din România? Vrei să știi detalii specifice despre experiența de succes a unui antreprenor român în această zonă și modul în care colaborarea cu giganții IT din vest i-a deschis orizontul?
Vrei să afli mai multe informații despre impactul economic al Uniunii Europene în România și Republica Moldova? Trimite-ne întrebările tale iar eurodeputatul Siegfried Mureșan îți va răspunde.
Vrei să afli mai multe informații despre fonduri europene? Vrei să știi detalii specifice despre finanțările europene pe care o companie cu activitate in Romania le poate accesa in 2018?
Cardurile de energie, care reprezintă un sprijin pentru plata facturilor la energie, urmează să fie distribuite de pe 1 februarie populației, iar începând cu 20 februarie oamenii își pot plăti facturile cu acestea.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.
România a adoptat, în luna mai 2021, Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei și radicalizării, însă până acum pașii făcuți pentru implementarea ei sunt timizi.