sammy

de: sammy 24 Feb 2016 01:50

De ce trebuie sa primim, adepti isis aici?
În cartea sa „Praktischer Idealismus”, evreul sionist Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăți de măsură că e necesarca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice și de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate și ușor de dominat de către elita la putere.
„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalități.”

DIFERA CA METODA DE ARIANISM DAR DEFAPT ESTE ACELASI, LUCRU O ELITA RASA DE OAMENI INCA DE RASA CAUCAZIANA EUROPENI BOGATI MASONI SA CONDUCA 666


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising