lili

de: lili 04 Mai 2017 15:31

Dragnea a "condamnat" mai la miezul noptii, a asteptat sa vada reactiile romanilor la sfidarea penalilor din Comisia penalilor! Dle Dragnea, de fiecare data interveneati la televiziuni si explicati cand era vorba depsre ceva cu care nu sunteti de acord! Aseara, ati stat pana dupa miezul noptii cand abia ati reactionat, se vede ca testati reactiile romanilor, asa-i? La TVuri "condamnati" "ferm", in timp ce in partid semnalul dvs e la fel de ferm: Bai, Serban Nicolae si Nicolicea, faceti orice ca sa scapam de puscarie, noi toti cei care am furat la greu si am calcat in picioare LEGILE Romaniei! Rusine, un penal al carui loc e la puscarie! Crede careva ca Serban Nicolae a actionat de capul lui, fara a avea Acordul lui Dragnea?! NU cred, PSD cu Dragnea in frunte nu au incetat de cand au venit la putere sa schimbe Legile care sa-i ajute sa scape basma curata de dosarele grele! Rusine, penalilor!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising