Valy

de: Valy 01 Nov 2018 13:41

Vai de capul acestui om inganfat si badjocoritor,care se impauneaza cu o sumedenie de titluri stiintifice,membru in toate comisiile si comitiile posibile din tara si strainatate,care face o asemenea "GAFA DE PROPORTII GIGANTICE".Daca un parinte i-ar spune copilului sau care este la gradinita de eroare facuta de ditamai MINISTRU AL JUSTITIEI,acesta ar "RADE IN HOHOTE"!!!Nu trebuie iertat acest "SLUGOI JALNIC",plin de ifose,ascultator si atotstiutor! Isi bate joc de "ROMANIA"si in mod special de jurnalisti (are o placere paranoica) .Du-te acasa in "DULCELE TARG AL IESILOR "d-le MARE MINISTRU! Te-ai facut de ras si nu mai ai cum sa fii iertat!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising