NeoGalaxy

de: NeoGalaxy 26 Mai 2019 11:12

Eu sper sa iasa toata lumea la vot nu pentru ca sunt romani "frumosi si inteligenti" ci pentru ca a vota nu este doar un drept ci si o responsabilitate. S-a votat mult la misto, lasa ca PDL-ul nu este ceva rau, lasa ca Basescu nu conteaza, si uite ca o greseala masiva s-a intamplat in 2015. Pentru Johannis suntem "dragi romani" numai daca iesim sa-l votam pe dansul altfel suntem... "nu sunteti patrioti daca nu ma votati pe mine". Scuze, dar un presedinte trebuie sa fie presedintele tuturor romanilor, nu doar a celor care l-ar votat (oricat de mare ar fi aceea greseala).

P.S. Daca nu votez cu Johannis probabil saracul crede ca sunt urat si prost? Dar mai putin si inteligent nu merge? NIvelul intelectual al dansului nu s-a prins ca sunt si oameni mai inteligenti ca dansul?


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising