Monica Lotreanu

de: Monica Lotreanu 18 Iun 2019 16:38

In imensa dumneavoastra prostie (manifestata si cind vorbiti liber, si cind cititi de pe o foaie), va laudati cu numarul crescut de masini cumparate de populatie, ca si cum sporirea traficului auto consumator de combustibili fosili ar mai fi, in secolul 21, o mare realizare. Dincolo si de epuizarea unor resurse neregenerabile, de cresterea oribila a poluarii, capacitatea rutiera din orase si teritoriu este complet depasita. intr-o tara care si-a lasat prabusit si sistemul feroviar de calatori si nici n-a construit autostrazi si sosele de centura. Ministreasa aia umflata a mediului isi vede numai de coafura, nu de conversia consumului energetic catre surse regenerabile. Mata, Dancila, habar n-ai pe ce lume traiesti! Aveti o guvernare praf si v-ati itit iarasi tupeul dupa 26 mai. Demisia!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising