Gheorghe Aștileanu

de: Gheorghe Aștileanu 15 Dec 2020 23:15

Stimă si prețuire la toti procurorii Parchetului General! Vă propun spre rezolvare - poate chiar ar trebui să vă autosesizati ( vă recomand ziarul Gândul din data de 3 decembrie 2020 cu titlul Drama artistului Aștileanu ca sursă de documentare) pentru clarificarea unei situații asemănătoare petrecută tot sub cupola Senatului, unde de la data de 1 iulie 2020 până în prezent (Azi 15 decembrie 2020) am fost pur si simplu blocat de la votul de investitură pentru funcția de vicepreședinte la Consiliul de Monitorizare pentru implementarea Convenției ONU pentru persoanele cu dizabilitati din România. Această blocare, pe lângă toate consecințele nedorite și umilința la care sunt supus, implică un aspect și mai grav prin faptul că am fost și sunt stopat de la exercitarea atribuțiilor ce erau și sunt necesare pentru limitarea răspândirii virusului in centrele rezidentiale unde beneficiarii s-au îmbolnăvit si mor pe capete! Dacă se fac dosare pentru zădarnicirea combaterii virusului, ce pedepse merită cei care au împiedicat cu bună știință, neglijență, abuz în serviciu, sau rea voință numirea mea de 5 luni si jumatate!!! În același timp, este încălcată și Legea 8/2016 prin faptul că tot Senatul nu a luat măsurile necesare pentru a nu lăsa instituția fără vicepreședinte de aproape 8 luni!!! Rog Parchetul General să se autosesizeze și să facă lumină în acest caz ciudat !!! Gheorghe Aștileanu 0740699542.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising