Danes Cosmin

de: Danes Cosmin 03 Mar 2021 11:19

???? textul e atat de bine scris dar atat de idiotic conceput incat aleg sa rad, in loc sa imi plang reprezentantii ca d-na Ursula, all due respect.
Deci pe rand, cu rabdare:
cine din tarile "turistice" e ingrijorat de asta? eu nu am intalnit pe nimeni, mai repede ingrijorati de lipsa veniturilor datorita masurilor absurde, non-eficiente. Acum poate vei spune "dar vaccinul", da, da, citeste-i eficienta si lui si a testelor daca tot esti acolo. Cel mai bun tratament e preventia, feriti-va de aglomeratii, vezi discoteci, piscine, etc. stii, locurile alea unde e cool sa fii inghesuit, in afara de biserica, aici s-a identificat vehement problema, parca erau neicapatoare pana acum. Doamne iarta-ma!
Mi s-a repetat putin prea ostentativ "pasaport de vaccinare digital". Nu suntem toti doctori in IT ca autorul, asa ca ce inseamna? S-a facut un break through in blockchain cu aplicati asta a vlccinarii? Sau doar ne place cum suna, parem ca stim despre ce vorbim, intre digital si analog, e clar ce alegi ca sa pari inteligent. Amuzant de-a dreptul, da, suna bine asa ca expresie. Revin: cum arata, cum functioneaza? nu sunt impotriva, dar nici pro pana nu imi spui ce e.
Ok, si sa ma pronunt asa "elefantul" din camera pe care il ignoram... se fac toate astea si cu ce scop? fara vaccin nu voi mai putea calatorii? un fel de nu te obligam dar te constrangem... nu e neaparat, da-i musai?
????????Pana la capat, mare arta acest articol (continutul lui, nu e neaparat de aratat cu degetul redactorul lui, nu am fost acolo cand i-a dat drumul in internetul asta mare).


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising