Marco

de: Marco 12 Dec 2022 23:19

Domna Ana, incercati sa nu o imitati pe tov, Ana P. s-ar putea ca peste multi ani sa reiasa ca ati fost de partea gresita a baricadei. Pe lumea asta nu exista doar doua profesii:munca la cratita si inalt demnitar. Deci, milioanele de femei care lasa cratita le asteapta un " viitor luminos". De fapt grosul productiei pib al unei tari continua sa fie produs de munci grele si uneori periculoase. Minerit, siderurgie, petrol, lini de inalta tensiune, constructii de poduri, blocuri, baraje, transport pe mare, trenuri, camioane, reparatii mecanice, munci forestiere, pescuit pe mare, seceratul cu combina in august etc. Deci, nu doar ca sa funcioneze o societate trebuie ca milioane de indivizi sa faca aceste munci ,ba chiar este sursa si motorul a 70 din pib, deci izvorul de bogatie si bunastare, restul sunt servicii si munci complementare, secundare. Suspectez ca nu aveti o imagine clara de ce inseamna sa lucrezi la sonde in luna ianuarie in ro, sau in Siberia si august in orientul mijlociu. De ej. un sofer de tir, trebuie sa conduca noaptea, sa iasa in ploae in octombrie noaptea sa schimbe o roata, si nu orice roata, este atat de grea ca roata de rezerva se duce in vertical rotindo, daca-ti cade ca o pizza la orizontal un sofer normal nu este capabil s-o ridice.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising