Eugen Iladi

de: Eugen Iladi 08 Ian 2021 04:50

Deziderate nobile si cu aplicatii practice. Dar mie mi se pare mai degraba o teorie aspirationala fara mari sanse de reusita. Tendinta este de indepartare, iar social vorbind diviziunile sunt imense. Inclusiv in interiorul Statelor Unite, care de fapt nu mai sunt chiar asa de unite de ceva vreme si unde asistam la fracturi sociale masive care se intensifica. Nu este nici posibil si, franc vorbind, nici de dorit ca Europa sa incerce sa se integreze mai mult cu Statele Unite. Si nici posibil cultural, social, sau politic. Dincolo de cooperare economica si de securitate ma indoiesc ca mai poate fi reparat ceva in mod fundamental.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising