constantin constantin

de: constantin constantin 20 Sep 2021 15:41

Vreau sa ma înscriu în partidul Alianță pentru Patrie , cum procedam ? Deoarece avem nevoie de număr de telefon si / sau adresa ! Din București ! Dumnezeu sa ne ajute ! Sa scăpăm de ,,jigodiile ordinare care ne conduc în prezent ! , Pur si simplu ne au condamnat la sărăcie , suferință , lipsa de speranță !! , Johannis cât costă un ou , o pâine , carburanții , întreținerea , electricitate , gaz pe vremea lui Dragnea ? , Intradevar , nu aveți caracter ! Sa va fie rușine , plecați si lăsați România sa se dezvolte din toate punctele de vedere , tinerii nu au locuri de munca in marea lor majoritate , sunt lipsiți de speranță , plecați cu toții , sunteți un dezastru pentru România ! Acesta este adevărul !! Hoția si înșelăciunea trebuie să dispară ! Ca exemplu pozitiv ! România are nevoie ,,ca de oxigen " de partidul Alianță pentru Patrie ""


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising