Marco

de: Marco 12 Dec 2022 19:07

In nazism rasa ariana avea mai multe privilegii decat celelalte este o afirmatie obiectiva nu o parere, lor li se parea cel mai just si corect lucru din lume, iar discursul nationalist, victimiza soarta cruda a germanilor asupriti de secole , teritorii furate de catre vecini si in special exploatati de catre evrei. Acum, intre noi vorbind dv, nu ati avut legal aceleasi drepturi ca si barbatii pana acum ? Mai concret ce anume ? Daca cumva vreti sa castigati privilegii pe seama femeilor asuprite din trecut, asta inseamna ca un grup de azi trebuie sa plateasca greselile nu comise de ei ci de strabunii lor.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising