Marco

de: Marco 16 Dec 2022 13:36

Ana, miscarile feministe in general aveau actiuni putin iesite de ton , ca sa zicem asa. Erau formate dintr-o elita de femei burgheze intr-o epoca (1920) in care grosul feneilor erau bisericoase si ascultau de preot si ar fi votat in masa partide conservatoare. Asa se face, ca feminista Victoria Kent deputata in 1931 in Spania, a votat in contra aprobarii dreptului de vot feminin, constienta ca va da putere in plus dreptei. De fapt si in ro. ONGurile vand un feminism al anilor 70, de al doilea val, un feminism mai de bun simt, comercial ca sa puna botul otrodoxul conservator. In realitate feminismul de val 4, este altceva. Miscarile feministe au fost de dreapta in principiu, dar URSS a reusit sa desvieze, azi organizatiile sunt 99% anticapitaliste numai bune sa converteasca o tara bogata intr-o ruina. Nu am un ton superior, asa este o dezbatere, ataci ideile celuilalt nu persoana. Cand un fotbalist isi petrece viata luptand cu adversari slabuti, nu are ce invata. Probabil, ca ati avut in viata multe asfel de discutii le le numim comode argumentativ.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising