Doina

de: Doina 12 Mar 2016 19:26

Revista Der Spiegel ar face mai bine sa-si vada bata din ochiul neamtului. Sa se intereseze cat de multumiti sunt nemtii de politica d-nei Merkel vis-à-vis de immigranti. In ce priveste: \"Ultima gafă: conflictul cu un erou al revoluției din 1989\", asa numita \"gafa \" este un gest de corecterea unei greseli. Greseala s-a dovedit in urma cercetarilor ulterioare. Scopul d-nului Laszlo s-a dovedit a fi fost cu totul altul decat s-a declarat, adica: lupta împotriva dictaturii comuniste și rolul său în revoluția din 1989, pentru care a primit ordinal. Scopul lui real a fost si este : dezmembrarea teritoriului Romaniei, in colaborare cu unele cercuri iredentiste din Budapesta!!!!! Pentru asta ar trebui sa fie bagat la puscarie si in nici-un caz decorat cu o distinctie a Romaniei.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising