Constantin

de: Constantin 23 Mai 2023 18:43

dar ce ziceti cu alt pacat strigator la cer : AVORTUL?....in regimul socialist, atat de blamat in 1989, multi copii au vazut lumina Soarelui si frumusetile acestei lumi, pentru ca tovarasul Nicolae Ceausescu in calitate de fiu devotat al poporului a interzis avorturile, pacat cumplit si strigator la cer, condamnat cu vehementa si de Biserica Ortodoxa Romana si de Cinul calugaresc si monahicesc. Daca multi copii traiesc si respira acum datorita presedintelui R.S.R, in ultimii 30 de ani in Romania libera si democratica s-au facut un numar de avorturi fara precedent in istoria Romaniei. Daca in anul 1989 in RSR am avut aprox. 50 de persoane adulte infectate cu virusul HIV, in anul 2020 statisticile de la Institutul de Boli Infectioase Dr. Matei Bals din Bucuresti indica aproape 15.000 de bolnavi de SIDA sau purtatori ai virusului HIV, iar in spatele lor mai pot sta alte 10.000, care inca nu au simptome clare de boala, dar care sunt extrem de contagiosi in absenta unui tratament antiretroviral si in felul acesta raspandesc mai departe aceasta boala cumplita, o adevarata drama pentru societate si pentru cei care au copii. Tot dupa lovitura de stat din 1989,au penetrat in tara obiceiuri imorale si defectuase din tarile capitaliste occidentale : homosexualitate, prostitutie, consumuri de droguri, violenta in scoli etc. Daca in regimul socialist homosexualitatea si prostitutia erau incriminate de Codul penal si de procedura penala din 1968, in prezent , daca va uitati pe situl Publi24.ro la rubrica Matrimoniale veti putea numara mii de domnisoare/doamne care ofera servicii sexuale contracost in compania asa-zisilor " domni generosi sau sponsori ", aceasta fiind o cale sigura de transmitere a virusului HIV in societatea romaneasca. Sa nu mai vorbim de stilul de viata si de comportamentul multor elevi de liceu si studenti care nu mai invata, sunt cu tigara in gura de la 10-12 ani, consuma droguri si stupefiante, isi injura si bat invatatorii si parintii, se complac in relatii de concubinaj pagubitoare si pentru trup si pentru suflet inca de la 13-14 ani si atunci ne mai miram de ce am ajuns intr-o asemenea situatie... Traiasca Romania Socialista! Glorie eterna marelui patriot Nicolae Ceausescu, care a lasat o tara libera si infloritoare, fara datorii externe si cu bani in Banca Nationala, cu un viitor minunat, socialist!.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising