Hrușcă Irina -Ioana

de: Hrușcă Irina -Ioana 11 Oct 2022 14:46

Autoritățile locale distrug zonele verzi din orașe.
În fața blocului în care locuiesc , Reșița , Revoluția din decembrie, nr.5, bloc 5, scara 2, era o zonă verde cu parc , tei , rotondă de trandafiri , alături de păsări , porumbei , albine .
Copii aveau și spațiu de joacă .
Prin cine știe ce proiect , Primăria din Reșița a distrus și spațiul verde și locul de joacă pentru copii, punând în locul lor .... parcări !
S-au distrus atât spațiul verde cât și perspectiva unei sănătăți durabile a locatarilor , deoarece va crește gradul de poluare a aerului precum și gradul de poluare fonica .
Vă întreb eu acum :
Pentru cine sunt aceste 17 obiective de dezvoltare durabilă , dacă înseși autoritățile locale distrug unele dintre ele ?
Sănătatea și protecția mediului !


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising