just

de: just 06 Mar 2020 21:28

Laudabila initiativa, dar mi se pare ciudat ca, nimeni nu se sesizeaza, de prapadul care se face, nu numai cu padurile, dar si in orase. Poluarea din orase este mult nociva pentru cetateni. Bucurestiul, onor primarului general si a primarilor de sectoare, a ajuns un oras mizer, insalubru, poluat peste masura, gratie betonificarilor masive a spatiilor verzi, ale parcurilor, a taierilor inconstiente de copaci, pentru a face loc afacerilor imobiliare ale clientelei politice a primarului general si ai primarilor de sectoare. Capitala va deveni versiunea romaneasca a Saharei, daca nu se face nimic pentru stoparea defrisarilor si betonificarilor si recuperarea spatiilor verzi si plantarea de copaci, ce erau reprezentativi odata pentru oras(stejari, tei, castani).


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising