Gabi Drochioiu

de: Gabi Drochioiu 06 Iun 2020 14:57

Numarul este nesemnificativ la scara tarii. Totusi, fiecare trebuie sa aiba grija de sanatatea sa. Oaia care nu-si apara blana este mancata de lup. Nu vad de ce ar veni autoritatile sa ma inchida in casa, eu fiind om sanatos, urmand o dieta si un stil de viata protectiv, pentru a preveni imbolnavirea mea. Am singur grija de mine. Altfel, decidentii ne cred complet imbecili si, de la asta pot ajunge la concluzia ca trebuie sa ne spuna ce sa mancam, cu cine sa ne intalnim, cum sa vorbim etc. Adica sa nu ne mai traim propria viata, ci o piesa de teatru regizata de altii. Cum sunt acestia ? Imprumuta bani de la banci, iar noi vom plati, distrug micul intreprinzator si dau bai la bugetari inutili (exista si utili!), isi angajeaza amantele in functii bine platite, iau comisioane grase vanzand pamantul tarii, intreprinderi intregi, agentii etc.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising