Cristian

de: Cristian 06 Feb 2022 12:15

Bună ziua!
Sunt uimit de câtă naivitate dați dovadă!
Nu există posibilitatea de a stopa AUR.
De ce? Din cauza incompetenței clasei policite, din cauza oamenilor incompetenți promovați în funcțiile publice (atât miniștri, parlamentari, funcții de conducere în instituțiile publice și mai mult inclusiv funcționari de execuție angajați așa că sunt ai partidului) din cauză că habar nu aveți ce să faceți că să conduceți Romania pe o cale bună pentru populație.
AUR in schimb, da populației speranța că se va termina cu acești inapți și incompetenți "urcați" prin toate funcțiile publice.
In plus, da senzația că restituie românilor ceea ce au vândut ceilalți în 40 de ani l, pentru că România a fost vândută bucată cu bucată în toți acești ani.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising