Tiberiu

de: Tiberiu 15 Mar 2023 08:19

Citesc pentru prima data un comentariu sportiv semnat de domnul (sau doamna) Emi Voicu. E primul si ultimul. Pentru ca, in ciuda IQ-ului de 107 cu care m-a dotat natura, n-am reusit sa inteleg mai nimic din insiruirea de propozitii enigmatice despre jucatori pe care trebuie sa-i ghicesti si intalniri ascunse dupa intortochieri de vorbe si cuvinte. Uneori aveam senzatia ca protagonistele comentarului sportiv, Emma si Sorana, au rezultate foarte bune, alteori - ca il dezamagesc pe E.V. prin prestatia lor lamentabila. Si, nici fixarea in timp a tenebroaselor intamplari nu e prea clara, anul acesta?, anul trecut sau "la multi ani"?
Si, cum finis coronat opus, E.V. termina en-fanfare: "Dacă Emma Răducanu și-a obținut biletul în premieră spre jumătatea finală a unei ediții de Indian Wells, Sorana Cîrstea forțează aceleași noi limite într-o competiție din deșertul Californiei care a cunoscut gloria feminină tricoloră nu mai departe de 2014. Acum, circumstanțe interesante, actori noi și vechi în ambele circuite, continuă să ofere ceea ce publicul tenisistic nu poate anticipa mereu." Nu poate anticipa, dar - poate - intelege mai multe decat netenisisticul din mine.

Cu stima,

Tiberiu, netenisistic.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising