Mircea

de: Mircea 10 Mar 2016 16:42

Am crezut că turcii au înțeles ce înseamnă democrația și care sunt valorile acesteia. Prin enormul efort al lui Ataturk turcii au fost direcționați către Europa și lumea civilizată modernă. În toate discuțiile pe care le-am avut am susținut faptul că ei sunt mult peste nivelul triburilor arabe. Însă în ultima vreme observ că din ce în ce mai mult Erdogan cârmește politica externă turcă (poate și cea internă...) către radicalismul musulman și cred că greșește enorm. Se alătură (in)voluntar mișcărilor islamiste, ceea ce îl discreditează total în fața lumii civilizate. Civilizațiile de tip musulman(Suleiman&Co) sau altele asemenea sunt anacronice.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising