Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research și-a propus să afle mai multe detalii despre comportamentele și temerile actuale ale românilor, pe fondul creșterii alarmante a numărului de cazuri noi de infectare cu COVID-19.
AstraZeneca a declarat că a inițiat retragerea la nivel mondial a vaccinului ant-COVID-19 din cauza „unui surplus de vaccinuri actualizate disponibile”.
Compania biofarmaceutică AstraZeneca a recunoscut pentru prima dată că unul dintre efectele secundare ale vaccinului său anti-COVID ar putea fi sindromul de tromboză cu trombocitopenie (TTS), a scris "The Telegraph", citând documente judecătorești.
Între Grecia și România au fost înregistrate diferențe în ceea ce privește mortalitatea în rândul pacienților cu COVID, în funcție de faza pandemiei, este concluzia unui studiu realizat de cercetători de la Universitatea din București.
În cadrul unei misiuni de audit al performanței privind asigurarea unităților sanitare cu medicamente specifice în tratamentul afecțiunilor asociate Covid-19, Curtea de Conturi a evaluat modul în care a fost gestionată situația.
În cadrul unei videoconferințe de la începutul lunii februarie privind narativele dezinformării în contextul campaniilor de vaccinare, Sistemul European de Alertă Rapidă (RAS) a apreciat modul de comunicare a Comitetului național de vaccinare.
Comisia Europeană a publicat un set de rapoarte privind acțiunile suplimentare întreprinse de semnatarii Codului de bune practici privind dezinformarea în vederea combaterii dezinformării legate de coronavirus.
Comitetul națională de coordonare a vaccinării atrage atenția asupra unor știri false care au circulat în ultimul timp, precum întreruperea vaccinării în Germania și Belgia sau protestul polițiștilor din Franța.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.