Luminita

de: Luminita 07 Iun 2019 18:00

Ar trebui să le fie rușine pentru astfel de afirmații. Ne poate explica MAE ce înseamnă turismul electoral la care face referire? Sau mai bine ne-ar spune de exemplu câți romani sunt înregistrați în Anglia și câte secții de votare au fost organizate si unde; câte ștampile de vot erau disponibile în secțiile de votare. Și cum a reușit MAE să stabilească durata votului unei persoane ca fiind de 7 minute pentru că eu am fost membru într-o secție de votare și votul nu a durat 7 min., nici macar pentru cei mai invarsta și care se presupune că sunt mai greoi la vot. Și poate ne răspunde MAE cine a dat ordinul de închidere a sistemului electronic de vot care conform legii trebuie să funcționeze până nu mai este niciun votant în secție. Așteptăm un punct de vedere.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising