Victor Grigor

de: Victor Grigor 02 Mar 2022 13:04

Se pare ca Euractiv considera perfect normal si moral sa postezi un comentariu in care cineva este numit "nespalat" doar pentru ca are un ten inchis. pentru ca asta nu constituie rasism, nu-i asa? La fel, a te adresa cu "ba" nu inseamna lipsa de respect si de educatie, ci o formula de exprimare verbala corecta, de vreme ce il vizeaza pe un "extremist"...insa daca utilizezi apelativul "fa" cu referire la o persoana needucata si rasista inseamna ca ai un limbaj inadecvat si , in consecinta, comentariul este cenzurat. Asta se numeste "democratie USR" si este specifica tuturor organelor de presa din zona acestui organism toxic creat de SRI si propulsat in Parlament ul Romaniei.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising